Terug naar begin


 Employability scan

Employability is het vermogen om aan werk te komen en daarmee een belangrijke persoonlijke competentie van uw medewerkers en voor uw organisatie. In de meest ideale situatie kunnen uw medewerkers zó ergens anders aan de slag maar kiezen ze ervoor om bij uw organisatie te blijven zolang dat voor hen en voor de organisatie zinvol is. Dat zegt iets over de kwaliteit van uw organisatie en uw medewerkers ontlenen er een groot zelfvertrouwen aan. Met de employability scan kunt u met uw medewerkers bepalen hoe het dit met vermogen staat.


Training functioneringsgesprekken en POP’s voor medewerkers:
Maar al te vaak hebben medewerkers goede initiatieven maar ondergáán zij het functioneringsgesprek. Deze training helpt medewerkers om meer initiatief te nemen. Het resultaat is dat mensen meer gemotiveerd en in hun energie blijven.

Duur van de training één dag


Training LoopbaanFocus
Mensen passen zich makkelijk aan aan hun organisatie en verliezen daardoor vaak hun persoonlijke doelen en missie uit het oog. Na verloop van tijd is het vaak moeilijk om dat weer terug te vinden, te verwoorden en bespreekbaar te maken. Juist in deze tijd van meer en sneller is het belangrijk dat mensen met hart en ziel blijven meedoen en dat gaat beter als weet wat je écht wilt, kunt en hoe je dat gaat realiseren. Wij helpen mensen in een 7 daagse training een helder persoonlijk actieplan op te stellen wat ze vervolgens met u kunnen bespreken.

Download hier de brochure "Loopbaan Focus"  MS Word (0,3Mb)


Intervisie
Eenmaal bewust van jezelf en je eigen weg blijft het belangrijk om dat te integreren in je werk. Maar al te snel word je eigen melodie overstemd door het geluid van alle dag. Om beter op je eigen koers te blijven helpt het als je mensen om je heen hebt die je daaraan blijven herinneren. Wij begeleiden de opzet van intervisiegroepen totdat ze zelfstandig kunnen draaien. Indien gewenst organiseren en begeleiden wij ook intervisiegroepen met deelnemers uit verschillende organisaties. Dit heeft de bijzondere toegevoegde waarde dat mogelijk binnen één bedrijf ingesleten patronen bespreekbaar worden.


Individuele coaching
Sommige vragen zijn niet direct goed binnen het bedrijf op te pakken. In die gevallen is het vruchtbaar een tijdje geholpen te worden om ongehinderd je eigen plan uit te werken om dit vervolgens weer binnen de organisatie te bespreken. Over het algemeen zijn mensen met een zestal gesprekken weer een heel eind verder.